top of page
Kickboxing Practice

HIIT BOXING

_Favicon.png

6 Uke Small Group PT

OM PROGRAMMET

Hvis du ønsker å krydre treningsrutinen din og lære å forbedre bokseteknikken din sammen med en liten gruppe, lanserer vi vårt "Small Group boksing program" kommende tirsdag.

Vi møtes tirsdager kl. 19:00 - 19:55 i en liten gruppe for en høyintensitets HIIT-økt, med fokus på både kondisjon og bokseteknikk.

 

Trening i små grupper er en unik måte å utvikle bokseferdighetene dine og generell kondisjon på i en svært personlig setting med riktig veiledning og tilbakemelding. Hver treningsøkt består av 2-6 personer og fokuserer på teknikk ved å inkludere padsarbeid og veiledning.

Padsarbeid vil hjelpe deg med å lære riktig boksegrunnlag fra din stilling til slagteknikker, samtidig som du får pulsen opp og en god helkroppsøkt.

Treneren vår vil primært fokusere på bokseteknikk og kondisjon ved å inkludere ulike boksekombinasjoner og øvelser under hver økt for en full kroppsøkt!

Programmet vårt varer i 6 uker og er designet for å kontinuerlig bygge opp og utvikle teknikken din, kompetansen i både boksing og padsarbeid, samtidig som det øker din generelle fysiske form og styrke.

6EE5FA5E-C6B5-4724-954A-ED5CF14D00C5.jpg
Kontak

Programdetaljer:

Varighet: 6 uker

Tirsdager - 19:00 (55 minutter)

Oppstart: 26 September

Kostnad: 2400 kroner

Sted: Bygdøy Allé 10, 0262

Maksimalt antall plasser: 6

Trener: Morgan Oliver

Språk: Engelsk

+47 921 12 061

Book din plass!

Takk for registreringen! Din trener vil ta kontakt snart!

bottom of page