top of page

5 tips for å være aktive i løpet av sommerferien din

Med sommeren her og ferien i full gang, kan det noen ganger være veldig enkelt å la treningen bli forsømt og falle tilbake i gamle vaner som kan være vanskelige å komme seg tilbake fra. Selv om vi er helt enige i å ta litt tid av for å slappe av og ikke stresse med å gjøre treningen til topprioritet i løpet av ferien, er det ofte noen enkle ting du kan gjøre for å holde deg aktiv, sunn og i gode rutiner når ferien er over!Så i dag vil jeg gi deg mine topp 5 tips for å holde deg aktiv og i rutine i løpet av ferieperioden.


  1. Kom deg ut på gatene - Dette er en av mine favoritting å gjøre når jeg er på ferie, enten det er hjemme i Oslo eller i en ny by! Kom deg ut på gatene for å gå en tur, jogge, løpe eller sykle for å se severdighetene og finne gode restauranter, gallerier eller steder å besøke! Her får du både bli kjent med byen, finne noen fine steder å nyte og få litt aktivitet samtidig!

  2. Planlegg på forhånd - Akkurat som en god ferie krever å litt planlegging, så krever det også litt planlegging å holde seg aktiv. Dette betyr ikke at du må planlegge en treningsøkt hver dag og finne et nytt treningssenter å gjøre det på, men å grovt planlegge hvilke dager du vil sette av litt tid til trening og om du vil gjøre det om morgenen eller ettermiddagen er et flott steg for å opprettholde rutinene dine.

  3. Hold det kort - En god treningsøkt trenger ikke alltid å være lang, en 20 minutters økt 2-3 ganger i uken er nok mens du er på ferie. Korte treningsøkter med fokus på konsistens over ukene gjør det ikke bare enkelt å tilpasse til timeplanen, men er også perfekt for å opprettholde all fremgangen du har gjort. For ideer til øvelser kan du sjekke ut vår Instagram-side @studio.level.up for inspirasjon.

  4. Si det høyt - Det er alltid lettere å holde seg til en plan når du har fortalt noen om den! Så la venner og familie rundt deg få vite når du planlegger å gjøre en rask treningsøkt eller gå en tur eller jogge rundt i byen neste dag! En bonus er at dette kanskje til og med motiverer dem til å bli med deg!

  5. Inviter en venn - Alt er bedre med venner, så organiser en treningsøkt med en venn eller partner, eller ta med deg kaffekosen på en spasertur. Å organisere sosiale aktiviteter som er fysisk aktive er en flott måte å opprettholde treningen og mosjonen som en del av rutinene dine samtidig som du slapper av og koser deg!

Så der har du det, 5 enkle dager for å holde deg aktiv og i gode vaner i løpet av ferieperioden din!


Har du noen spørsmål eller ønsker du råd om dette eller andre emner? Ikke nøl med å ta kontakt via e-post eller bestille en avtale med en av våre fantastiske trenere!


Post@studiolevelup.noComentários


bottom of page