top of page
IMG_8352.JPG

Nina Lunde Solberg

Visjon

Gjennom gjensidig forståelse legger vi grunnlaget for mestring, balanse og treningsglede i hverdagen. 

  • LinkedIn

Om meg

Mitt navn er Nina Lunde Solberg, høyt utdannet pedagog og evig student. Min kjærlighet for trening og fysisk aktivitet har nylig ført til en utdanning som personlig trener og i en sertifisering som Hatha- og Yin yoga instruktør. Kostholdsveiledning står nå også på trappene. 

 

Som pedagog vet jeg verdien av tett oppfølging og på LVL UP ligger alle forhold til rette for at jeg kan få være der på veien mot dine mål, både med trening og for å skape struktur og balanse i hverdagen. Jeg ønsker å være en som bidrar til å styrke sunne vaner og brenner for at alle skal få oppleve hva trening kan gjøre for både fysikk og for mental helse. 

 

En kombinasjon av styrketrening, yoga og løping ligger mitt hjerte nærmest. Som trebarnsmor vet jeg alt om hvor viktig det er å prioritere seg selv i en hektisk hverdag, men det er ikke alltid like lett å forsvare disse valgene når tiden ikke alltid strekker til. Jeg har selv fått erfare hvor givende det er å ha en personlig trener som strukturerer deler av treningen min og hvilken enorm boost det er å føle seg sterkere. 

 

Progresjon skapes gjennom mestring og kontinuitet. Enten om det er i styrkerommet, på yogamatten eller på tredemøllen, - jeg ønsker å være der for deg!

GRUNNUTDANNING:

AFPT - 2023

Priser

Private Training
(PT 1:1)

1 time

5 timer

10 timer

20 timer

900,- 

3900,-    /  780,- pr. time

7600,-    /  760,- pr. time

14 600,- /  730,- pr. time

Partner Training (PT Duo)
Priser pr. person

5 timer 

10 timer

20 timer

2250,-    /  450,- pr. time

4000,-    /  400,- pr. time

7500,-  /  375,- pr. time

Group Training
(innendørs og utendørs)
minimum 3 personer / priser pr.person

4 uker 

1160,-   /  290 ,- pr. time

_Favicon.png

Kontakt

Har du spørsmål eller ønsker å komme gang med treningen sammen med meg? Ta kontakt via e-post så kommer jeg tilbake til deg så fort jeg kan. 

bottom of page