top of page

Hvorfor trene med personlig trener?

Oppdatert: 14. sep. 2023

Hvis du ikke allerede har vurdert å trene med personlig trener tidligere, så kommer det noen grunner til hvordan det å trene med en PT kan være med på å forbedre og mulig skape større progresjon for deg og din trening her:1. Teknikk og hensikt En personlig trener vil alltid ha fokus på god og riktig teknikk, ut fra hva som er hensikt med øvelsene du utfører. En øvelse skal alltid ha en hensikt i et program ut fra dine mål. Tenker du ikke over HVORFOR du velger den eller de øvelsene du har med i treningsprogrammet ditt, så kan det være at du ikke får mest mulig ut av dem heller.


2. Lærdom og forståelse

En personlig trener er der for å lære deg mer om trening. Kanskje du vil ha nytte av å få forklart og vist nye eller kjente øvelser og dermed få mer forståelse rundt trening og programmering.


3. Tilrettelagt plan

En personlig trener legger en plan og lager et opplegg ut fra kundens ønsker og behov. Har du spesifikke mål som du ønsker å nå før sommeren eller før neste år? Da vil det være nyttig å få profesjonell hjelp fra en fagperson.


4. En treningsavtale

Når man trener med personlig trener vil det være en treningspartner som står klar til å bruke 55 minutter på deg og din trening. Det blir vanskeligere å skyve på eller kansellere treningen når man har en avtale.


5. Optimalisere din trening

Din egentrening er planlagt og har som hensikt å supplere øktene med personlig trene. Det vil også være enklere å holde på gode rutinene da man er ansvarlig ovenfor seg selg og sin personlige trener.


Høres det ut som det kan være noe for deg?


Du kan lese om alle våre personlig trener på vår nettside. De er alle klare for å hjelpe deg uansett utgangspunkt, erfaring og målsetting.


Comments


bottom of page