top of page

GENERISKE TRENINGPLANER VS ONLINE COACHING ☝🏽Er du klar over forskjellen mellom å kjøpe et generisk og ferdigstilt treningsprogram og Online Coaching som inkluderer oppfølging og et skreddersydd program? 🤓🕹️ Ferdigstilte kostholdsplaner og treningsprogrammer er generiske og er laget for en bred målgruppe. Disse programmene gir en generell veiledning for kosthold og trening, men tar ikke hensyn til individuelle behov, skader, preferanser og mål. De kan være nyttige for noen, spesielt de som er nye innen trening og kostholdsplanlegging, men de kan også føre til frustrasjon, kanskje påvirke psykisk helse eller skape manglende motivasjon hvis de ikke passer til ens behov og livsstil.

🪡 Ved å få hjelp av en PT enten fysisk eller gjennom Online Coaching vil fokuset være på å utarbeide et skreddersydd og tilpasset treningsprogram og kostholdsplan ut fra spesifikke mål, behov, helsetilstand og preferanser. Et slikt samarbeid tar hensyn til faktorer som treningsnivå, livsstil, tid, kroppssammensetning, matallergier, skader og personlige preferanser. Ved å tilpasse programmet til den enkeltes behov, øker sjansen for suksess og langsiktig motivasjon.

⚖️ Hos meg ligger ikke fokuset på kalorier på tallerken eller på trening, men heller på å inspirere til å ta gode valg i hverdagen hvor varierte og næringsrike måltider skal mette og glede. Et samarbeid med meg som din coach innebærer å inkludere næringsrike måltider i kostholdet og få inn fysisk aktivitet i en mengde som samsvarer med totalbelastning, ønsker og mål for hver enkelt. Ved å fokusere på helhetlig ernæring og en balansert tilnærming til trening, kan man oppnå bedre helse og trivsel på lang sikt.


Ønsker du hjelp med å finne den rette mengden trening, hvile og eventuelt støtte rundt gode valg i hverdagen? Jeg er her for å være din støttespiller 🙋🏽‍♀️


Comments


bottom of page